24/Sep/2015 10:22:05 / TeshaDesign / komentara: 4

Da bi neki sajt postavili na Internet i omogućili da on bude vidljiv za ostale korisnike Interneta, preduslov je da ga postavite na neki od servera hosting provajdera provajdera nadoknadu, najčešće na godišnjem ili mesečnom nivou.
Kada se jednom postavi na server provajdera, vaša prezentacija će biti vidljiva 24h, sve dok tu uslugu plaćate provajderu.

Dakle, bez hostinga se ne može, ali sa kvalitetnim hostingom je sve neuporedivo jednostavnije, lakše i produktvnije. Naša preporuka za hosting je da pored kvaliteta usluge i povoljne cene, vaš hosting provajder ima i online podršku, dakle da bude dostupan u svakom trenutku, u slučaju kako kažu nedaj bože, kada sajt padne, ili kada je jednostavno nedostupan. Prva preporuka za hosting je SUPERHOSTING.
 

Prilikom kreiranja narudžbine na SUPERHOSTING-u, na poslednjem koraku,

postoji polje "Promo kod", gde svaki korisnik može uneti kod

ALEANT

I OSTVARITI 5% POPUSTA NA BILO KOJU NARUDŽBINU  KOD SUPERHOSTING PROVAJDERA!Mnogi naši sajtovi su upravo hostovani kod tog provajdera i imamo dobra iskustva posle višegodišnjeg hostinga. Jednostavno, u ovom trenutku i ne pomišljamo da ih menjamo jer imaju ono što nam treba. Kvalitetnu uslugu, povoljnu cenu i online tehničku podršku.

Ako želite i vi da koristite njihove usluge, bilo iz razloga što nemate hosting ili zato što želite da promenite postojećeg provajdera, adriahost je topla preporuka. 

Postoji različiti tipovi usluge hostinga:

  • Besplatan hosting
  • Hosting baziran na prostoru kod internet service provajdera ISP hosting
  • Virtual Domain hosting
  • Server Housing ili Dedicated server

 

Kriterijumi za izbor hosting provajdera

  • Koliko klijenata postoji na određenom web hosting servisu. Veći broj 
  • klijenata na deljenom serveru smanjuje performanse kvaliteta hosting servisa.
  • Brzina kompjutera na kojem se nalazi web sajt.
  • Operativni system servera
  • Kvalitet veze servera sa Internetom

 

Kako odabrati hosting provajdera?

Naša firma se tokom decenijskog iskustva susretala sa različitim nivoima kvaliteta usluga hosting provajdera, kako domaćih tako i svetskih provajdera. Vlasnici treba da se konsultuju sa firmama koje im rade postavljanje i održavanje web sajta, jer je prava preporuka siguran put za pravi izbor firme.