Internet konsalting

Konsultacije su put do uspešnog projekta

Imate sajt, ali niste zadoovljni njegoim učinkom. Mi organizujemo konsultacije, kako kod vas tako i u našoj firmi ili online putem dostupnih servisa (skype). Uložite u obrazovanje jer se prospertietni biznis na zapadu upravo zasniva na prodaji usluga i proizvoda nastalih primenom novih znanja. 

Mi smo tu da vam predložimo adekvatne načine obuke i da što brže i lakše steknete potrebna znanja koja treba da značajno unarpede vaš web sajt.

Konsalting

Zašto su potrebne konsultacije?

Odlučili ste se za web sajt, redizajn, SEO optimizaciju, reklamiranje preko Interneta ili nešto drugo. Imate dosta nepoznanica i pitanja šta i kako teba da uradite sa vašim sajtom? Nije tako komplikovano - za početak ostvarimo prvi kontakt. Kroz dijalog pronadjimo put za pravilno investiranje vaših sredstava, kako u obuku kadrova tako i u unapređenje web sajta.

Budite kreativni, predložite vaše ideje, sugestije, želje. Sve ono što mislite da će da doprinese u daljoj fazi izrade projekta.

U kom pravcu se kreću vaše vizije o web sajtu? Uključite se na vreme u Internet utakmicu sa dobitnim timom. Konsultujte se i proverite vaša znanja, vizije. Od nas možete dobiti besplatan konsalting oko izrade novog ili redizajna postojećeg sajta. Neka vaš prvi korak bude vaš zahtev za web sajtom.

Želite sajt na prvoj poziciji, ili što je realnije, prvoj stranici na Google? Mi to umemo i možemo.

Mi ćemo vam pomoći da nadjete odgovore kakav sajt bi odgovorao vašem poslovanju. TeshaDesign će vam pružiti konsalting i određenu obuku, koji će vas opredelitti da kreirate internet identitet u duhu vašeg imidža koji imate sada. Pokušaćemo da kroz kreativni konsalting pronađemo optimalnu strategiju za vaš web sajt.

Gde se obavljaju konsultacije?

Ili kod vas ili kod nas. Jednostavno, kako se dogovorimo. Bilo bi dobro da naš inženjer obavi preliminarni razgovor sa vlasnikom ili ovlašćenim licima koja bi trebalo da se sa strane vaše firme bave ovim poslom. Posle našeg uvida u vaše znanje i ljudske i tehničke resurse za ovaj posao, daćemo optimalan plan konsultacija i ako je potrebno i obuke.

Kome su potrebne konsultacije, ili bolje rečeno obuka u vezi SEO?

Znanja iz oblasti SEO su potrebns onome ili onima koji će se baviti tim poslom, ali i onima koji bi trebalo da kontrolišu kvalitet njihovog rada.

Da li su moguće online konsultacije?

Naravno. Putem skype ili nekog drugog servisa, vršimo online konsalting jedan na jedan, ili istovremenu obuku više korisnika. Dostupnost novih tehnologija učinila je ovaj posao veoma pristupačnim i efikasnim.

Kojim znanjima bi trebalo da ovladate posle konsultacija?

Neverovatno je koliko se brzo šire vidici za one koji žele da nauče više iz ove oblasti. Pored tehničkih delova, potrudićemo se da ovladate i taktičkim znanjima u pogledu projektovanja, razvoja i praćenja vašeg web sajta. Ako ste po definiciji skeptični i neinventivni malo koja obuka ili konsalting može da vam pomogne. U ovoj oblasti morate da želite da ovladate novim znanjima, a onda vam je potencijalni horizont mogučnosti značajno veći.


Konsalting 1

Konsalting

Da li da sajt bude statičan ili dinamičan, ili stereotipan, ili CMS, ili ...

Konsalting 2

Website konsalting

Prodiskutujmo o vašim stvarnim potrebama pre nego što se opredelite za konačno rešenje u pogledu kompleksnosti internet prezentacije.

Tagovi: konsalting  /  konsultacije  /  marketing  /  web dizajn  /  redizajn  /  SEO  /  izrada sajtova  /  optimizacija  /  

   Prethodna tema: ← Internet marketing

Komentara: 2
  • Komentar 1
    Vlasnik Novi Sad

    Kolike su cene konsultacija i kako se vrši plaćanje? Koja predznanja su minimalno potrebna za uspešnu obuku?

  • Komentar 2
    TeshaDesign

    Više informacija o cenovniku konsultacija može da se vidi na ovoj stranici:

Dodajte komentar