Izrada sajta | Izrada sajtova

Izrada sajta


Nemate sajt? Počnite sa njegovom realizacijom već danas! Ne zaboravite da već kasnite u odnosu na konkurenciju! Ne zaboravite da konkurencija ne spava. I da. Ne zaboravite da nas je Internet okupirao u 24 slike.

Imate sajt? Niste zadovoljni njegovim dizajnom, funkcionalnošću, pozicijom na Google? Kontaktirajte nas za novi početak, tj. redizajn sajta.

Izrada sajta

Kako se pravi sajt?

Odavno se ne postavlja pitanje da li mi je potreban web sajt, već kakav web sajt odgovora mojim poslovnim i drugim vizijama?

Izrada web sajtova

Odgovor je prilično logičan i znaju ga mnoge firme i pojedinci, koji se izmedju ostalog bave i izradom sajtova.

Dakle, vama treba:

 • pravi a ne imitacija,
 • profesionalan,
 • unikatan i originalan sa svim pleonazmima,
 • lep i dopadljiv,
 • prepoznatljiv,
 • posećen,
 • bitan sajt, ako ne i najbitniji sajt u branši i
 • tako dalje i tako bliže :)


Naravno da možete postići da Vaš web sajt poseduje takve osobine. Pročitajte pažljivo sledeće napomene i procenite da li ste u stanju da dodjete do takvog sajta, ili nekog sa manjim performansama ...

Kakav web sajt i poslovnog partnera za izradu web sajta želite?

 • Pre svega tražim i pružam pošten i korektan odnos sa firmom koja radi moj web sajt.
  Ovo je korak na kom padaju ili prolaze mnogi koji se upuštaju u avanturu zvanu izrada web sajta. Jer na koji način se u Srbiji dolazi do poslovnog partnera? Preporuka, preporuka i preporuka. E sad. U značajnom broju slučajeva, preporučuju se oni koji rade neku vrstu posla. Ali, da li je to dovoljno? Pa nije. Kada vam neko preporuči firmu za bilo šta, ili ppjedinca, da biste zaštitili sebe i svoj posao, treba da imate naviku da se dodatno raspitate o uspešnosti te firme. I naravno kakve su reference za seo. Jer, mogu da imaju najlepšu priču i najbolju nameru. Ali ako nemaju iskustva, znanja, resurse pored novaca, izgubićete još ponešto. Vreme i strpljenje. A vreme i strpljenje nemaju cenu. Za one koji znaju koliko vrede vreme i strpljenje.
   
 • Tražim i pružam poštovanje dogovorenih rokova i dogovorenih pojedinosti u projektu izrade web sajta.
  Iako deluje sasvim logično i podrazumevano frljanje, ali baš odokativna procena rokovima izrade je odomaćena praksa na našem podneblju. Precizirajte rokove jer vi gubite ako se rokovi značajno prekorače.
   
 • Tražim sajt koji valjano reprezentuje duh, srž i viziju moje firme odnosno mene.
  Interakcija firme koja je naručilac posla i firme koja izrađuje sajt je neminovna, kako bi se došlo do prepoznavanja suštine. Bez toga sajt će biti jedna od bledih kopija nekih drugih sajtova. Sajt bez duše. Znamo da radimo i takve sajtove.
   
 • Tražim originalno rešenje a ne rešenje zasnovano na šablonima.
  Prilično diskutabilno, ali istrajavajte na tome kod firme koja va realizuje sajt da vaš sajt mora imati makar nešto po čemu će ga prepoznavati
   
 • Tražim sajt koji će biti respektibilan u svojoj oblasti.
  To je teško postiči u fazi izrade. Respektabilan sajt dolazi nakon izrade i rada na SEO. Jer i najskuplje izrađen sajt mora da se pametno promoviše i dokaže na tržištu.
   
 • Tražim sajt koji će unaprediti moj posao i približiti ga široj populaciji.
  Onpage i ofpage optimizacija su put kao postizanju ovog cilja.
   
 • Tražim sajt koji će biti dinamičan i aktuelan te kao takav privlačiti i stare i nove posetioce.
  U fazi izrade insistirajte na što funkcionalnijem i fleksibilnijem rešenju koje će imati potrebnu interakciju sa posetiocima.
   
 • Tražim sajt koji će uvećati moj profit.
  To svi vlasnici žele, ali to je na dugom štapu. Treba vam firma koja ume da izradi sajt ali i da ga pozicionira i zabrendira. Sve u jednom. Zapamtite da je najbolje rešenje da izradu sajta poveriti onima koji umeju da od njega naprave kasnije profitabilan projekat, tj. da se bave i Internet marketingom i izradom sajta.
   
 • Tražim sajt čije bitne elemente ću moći sam da ažuriram.
  Open CMS ili namenski CMS. Pročitajte tekst pa će vam možda biit jasnije.
   
 • Tražim sajt koji će na bitne reči, fraze posle potrebnog vremena rada na njemu, biti na prvim stranama glavnih pretraživača, npr. Google-a.
  Ovo je zahtev za firmu koja se bavi pozicioniranjem sajta ali i njegovom izradom istovremeno.
   
 • Tražim poslovnog partnera koji će sve ovo moći da uradi za pristojnu cenu i sa kojim ću da imam poštenu poslovnu saradnju.
  TeshaDesign se prepoznaje u ovom zahtevu. Za ostale proveravajte da li ispunjavaju ovaj uslov u skladu sa vašim znanjima i iskustvima.

 

Jednostavno, tražite što više, jer prosečan nivo sajta više nije u modi. Sajt koji nije konkurentan i pripremljen za oštru bitku sa konkurencijom je neprimetan na Internetu. Pravljenje sajta je za početnike šablon, a za one koji hoće više jako zahtevna i isplativa rabota.

 

Nivo preko prosečnog može da vam pruži jako malo firmi u Srbiji.

Šta je nivo preko prosečnog nivoa? 

To je nivo koji omogućava sajt koji je onpage optimizovan, dinamičan i konkurentan za pozicioniranje na pretraživačima, pre svega Guglu.

TeshaDesign se ne zadovoljava prosekom. Želimo više, bolje i prestižnije sajtove, jer to je naš način razmišljanja i naša misija i poslovna vizija. 


Koliko košta izrada sajta?


Cena izrade sajta se formira u skladu sa potrebnim vremenom i resursima za njegovu izradu.
Uputite nam zahtev za izradu sajta, sa što više relevantnih detalja, i mi ćemo vam u najkraćem roku poslati procenu cene koštanja sajta kao i okvirnih rokova za njegovu izradu.


Izrada sajta koncept


Šta treba znati o izradi sajta?


Izrada web sajta, izrada web stranice, izrada veb stranica, kako ko voli, je proces, dakle proces koji zahteva puno truda, rada, mašte, i pre svega znanja. Posledica je proizvod koji vas predstavlja u punom svetlu ili baca mrlju na vaš imidž. Vodite računa o tome!

Kako se pravi sajt


O čemu moram da vodim računa prilikom izrade sajta?


Oni koji dobro znaju svoj posao shvataju da i ovaj posao, posao izrade sajta, zahteva puno znanja, iskustva i da sajt treba razvijati sa firmama koje se ne uče na njegovom sajtu i time ugrožavaju njegov nastup na najvećoj virtuelnoj mreži. Da ne biste lutali i odlutali, pročitajte naše tekstove vezane za samu izradu, planiranje izrade sajta i kasnije njegovu optimizaciju za pretraživače.

Zahtev za izradu sajta i optimizaciju sajta


Tagovi: izrada sajta  /  izrada sajtova  /  izrada web sajta  /  

   Prethodna tema: ← Ponuda za izradu sajta
Naredna tema: Promocija sajtova →   

Komentara: 1
 • Komentar 1
  Milan

  Na internetu postoje razna resenja za izradu web sajta ili internet prezentaciju vlastitog biznisa. Medjutim ta resenja su sablonska,n e odgovaraju specificnim zahtevima mnogih ljudi i sto je najvaznije ne ostavljaju ozbiljan utisak na posetioce tih sajtova.

Dodajte komentar