Izrada sajta | Izrada sajtova

Izrada sajta

Nemate sajt? Počnite sa njegovom realizacijom već danas! Ne zaboravite da već kasnite u odnosu na konkurenciju! Ne zaboravite da konkurencija ne spava.

Imate sajt? Niste zadovoljni njegovim dizajnom, funkcionalnošću, pozicijom na Google? Kontaktirajte nas za novi početak, tj. redizajn sajta.

Izrada sajta

Kako se pravi sajt?

Odavno se ne postavlja pitanje da li mi je potreban web sajt, već kakav web sajt odgovora mojim poslovnim i drugim vizijama?

Izrada web sajtova

Odgovor je prilično logičan i znaju ga mnoge firme i pojedinci, koji se izmedju ostalog bave i izradom sajtova. Dakle, vama treba pravi, profesionalan, posećen, originalan, bitan sajt, ako ne i najbitniji sajt u branši i tako dalje i tako bliže :)
Naravno da možete postići da Vaš web sajt poseduje takve osobine. Pročitajte pažljivo sledeće napomene i procenite da li ste u stanju da dodjete do takvog sajta, ili nekog sa manjim performansama ...

Kakav web sajt i poslovnog partnera za izradu web sajta želite?

 • Pre svega tražim i pružam pošten i korektan odnos sa firmom koja radi moj web sajt.
 • Tražim i pružam poštovanje dogovorenih rokova i dogovorenih pojedinosti u projektu izrade web sajta.
 • Tražim sajt koji valjano reprezentuje duh, srž i viziju moje firme odnosno mene.
 • Tražim originalno rešenje a ne rešenje zasnovano na šablonima.
 • Tražim sajt koji će biti respektibilan u svojoj oblasti.
 • Tražim sajt koji će unaprediti moj posao i približiti ga široj populaciji.
 • Tražim sajt koji će biti dinamičan i aktuelan te kao takav privlačiti i stare i nove posetioce.
 • Tražim sajt koji će uvećati moj profit.
 • Tražim sajt čije bitne elemente ću moći sam da ažuriram.
 • Tražim sajt koji će na bitne reči, fraze posle potrebnog vremena rada na njemu, biti na prvim stranama glavnih pretraživača, npr. Google-a.
 • Tražim poslovnog partnera koji će sve ovo moći da uradi za pristojnu cenu i sa kojim ću da imam poštenu poslovnu saradnju.

 

Jednostavno, tražite što više, jer prosečan nivo sajta više nije u modi. Sajt koji nije konkurentan i pripremljen za oštru bitku sa konkurencijom je neprimetan na Internetu. Pravljenje sajta je za početnike šablon, a za one koji hoće više jako zahtevna i isplativa rabota.

 

Nivo preko prosečnog može da vam pruži jako malo firmi u Srbiji.

Šta je nivo preko prosečnog nivoa? 

To je nivo koji omogućava sajt koji je onpage optimizovan, dinamičan i konkurentan za pozicioniranje na pretraživačima, pre svega Guglu.

TeshaDesign se ne zadovoljava prosekom. Želimo više, bolje i prestižnije sajtove, jer to je naš način razmišljanja i naša misija i podlovna vizija.

Koliko košta izrada sajta?

Cena izrade sajta se formira u skladu sa potrebnim vremenom i resursima za njegovu izradu.
Uputite nam zahtev za izradu sajta, sa što više relevantnih detalja, i mi ćemo vam u najkraćem roku poslati procenu cene koštanja sajta kao i okvirnih rokova za njegovu izradu.


Izrada sajta koncept

Šta treba znati o izradi sajta?

Izrada web sajta, izrada web stranice, izrada veb stranica, kako ko voli, je proces, dakle proces koji zahteva puno truda, rada, mašte, i pre svega znanja. Posledica je proizvod koji vas predstavlja u punom svetlu ili baca mrlju na vaš imidž. Vodite računa o tome!

Kako se pravi sajt

O čemu moram da vodim računa prilikom izrade sajta?

Oni koji dobro znaju svoj posao shvataju da i ovaj posao, posao izrade sajta, zahteva puno znanja, iskustva i da sajt treba razvijati sa firmama koje se ne uče na njegovom sajtu i time ugrožavaju njegov nastup na najvećoj virtuelnoj mreži. Da ne biste lutali i odlutali, pročitajte naše tekstove vezane za samu izradu, planiranje izrade sajta i kasnije njegovu optimizaciju za pretraživače.

Zahtev za izradu sajta i optimizaciju sajta


Tagovi: izrada sajta  /  izrada sajtova  /  izrada web sajta  /  

   Prethodna tema: ← Ponuda za izradu sajta
Naredna tema: Promocija sajtova →   

Dodajte komentar