Optimizacija sajta

Optimizacija, potreba ili trend?

Da pokušamo da približimo taj pojam. Optimalno rešenje je najbolje rešenje koje uzima u obzir ograničenja i zadate kriterije. Ne postoji optimalnije rešenje od nekog već optimalnog rešenja, ako se prihvate napred navedena pojašnjenja.

Optimizacija

Zašto optimizacija?

Uvek i iznova i nanova me impresioniraju jako stručni tekstovi koji ukazuju na postojanje najboljeg od najboljeg, savršenijeg od savršenog, jačeg od najjačeg. I u oblasti optimizacije se ovaj pojam tumači jako često površno i nedovoljno razumljivo.

Za vlasnika sajta i one koji nežele da previše vremena utroše na razjašnjavanje razjašnjenog, smatramo da je dovoljno reći da je optimizacija sajta posao koji ima za cilj njegovo dovodjenje na dobre pozicije na glavnim pretraživačima.

Šta je sad činiti? Tu moramo malo da taktiziramo. Odgovor nije isti za one koji već imaju sajt i one koji ga tek žele napraviti. Ali, ista je funkcija cilja. Sajt se mora dovesti u stanje koje popularno zovu onpage optimizovan sajt za pretraživače. To je preduslov da budete bolje rangirani na pretraživačima.

To je takodje podrazumevano stanje sajta kako bi se dalje radilo na njemu u smislu njegovog boljeg pozicioniranja na Google i ostalim pretraživačima kao privlačenju većeg broja posetioca (pre svega ciljnih posetilaca). Firma TeshaDesign nudi usluge optimizacije web strana, kako za postojeće sajtove tako i za nove sajtove. O samoj tehnici, tehnologiji, načinu pravljenja stranica sajta, web dizajnu, onpage i ofpage optimizaciji, forama i fazonima, trikovima i standardima, ne želimo u ovom tekstu previše da zamaramo - ovo je malo lakši tekst namenjen široj populaciji.

To je posao koji zahteva stručan tim profesionalaca, koji u prihvatljivom roku treba da maksimiziraju pozicije sajta u rezultatima organske pretrage. 

TeshaDesign je dokazao da ume da dovedemo sajtove u izraženoj konkurenciji na prve strane Google-a, a u prihvatljivom vremenu.

Prva strana na Google je naš realnost.

Ne kažemo svesno na mesto broj jedan na pretraživačima jer je to jedna fina i baš zanimljiva priča o kojoj, izmedju ostalih stranica, možete više pročitati i ovde.


Optimizacija 2

SEO, optimizacija sajta

Prvi korak: da li mi treba optimizacija sajta? Ako pripadate onoj malobrojnoj grupi previše uspešnih kojima je najvažnije da sajt bude lep i lepši, zaobidjite sva mesta gde se govori na temu optimizacija sajta. Naravno, bez želje da odbijemo posao i potencijalnog klijenta, sajtovi koji nisu optimizovani umeju na oko da budu lepi i privlačni. Umemo mi i da napravimo sajt da bude kao slika lep. I da bude bez motora unutra. Da radi na vetar na Internetu koji poslednjih decenija ne duva a i neće u bliskoj i daljoj budućnosti.

Optimizacija 3

Zašto bi ste onda radili sa onima koji vam nude optimizaciju sajta?

Rekli bi smo ukratko zato što optimizovani sajtovi imaju neuporedivo veći potencijal da dovuku mnogo ciljnih klijenata sa značajno manjim finansijskim ulaganjima. Srpskije rečeno profitabilniji su.


Zahtev za izradu sajta i optimizaciju sajta   Prethodna tema: ← Optimizacija sajta primeri

Dodajte komentar