TeshaDesign | O nama

Web dizajn i Internet marketing TeshaDesign

Pre više od 10 godina krenuli smo u avanturu zvanu web dizajn i optimizacija sajtova. Posle puno učenja, rada i dokazivanja možemo reći da je TeshaDesign prepoznata i prihvaćena kao jedna od retko uspešnih firmi u oblasti Internet marketing i izrade i pozicioniranja sajtova.

TeshaDesign

Internet marketing

Internet je doneo puno toga lepog, naravno i onog manje lepog.

Zašto TeshaDesign?

Umemo, znamo i volimo to što radimo. Svaki projekat je izazov i prilika da učinimo puno i za klijenta i za nas. A mi ne propuštamo prilike.

Konkurencija nas čini jačim, a brojni uspešno realizovani projekti su naša najbolja preporuka. Danas postoji puno pojedinaca, firmi koji umeju da kreiraju jako složene sajtove i po nepristojno niskim cenama. Ali, konkurentne sajtove, onpage optimizovane i spremne za trku na glavnim mašinama za pretraživanje, ume da realizuje jako mali broj firmi. Ponosni smo što smo mi jedna od njih.


TeshaDesign

Web dizajn

Korisnici Interneta postaju sve zahtevniji, probirljiviji i nestrpljiviji. Web dizajn mora da pronađe pravu meru da bi se pametno uklopio u te trendove.

TeshaDesign

Optimizacija sajta

Stotine miliona sajtova, milijarde korisnika Interneta. Kako privući pažnju mašina za pretraživanje, a samim tim i posetioca?


   Prethodna tema: ← Web dizajn kontakt
Naredna tema: Zahtev za sajt →   

Komentara: 1
  • Komentar 1
    Dusko Cuckovic

    Postovani, Kontaktiram Vas radi potreba da nadjem firum koja moze da mi napravi websajt po mojim zahtevima. Zivim u Cikagu I otvaram firmu koja ce nudity informacije preko websajta us mesecnu pretplatu. Ako ste zainteresovani molim Vas da se javite da vam posaljem kompletan set zahteva sa websajt. Pozdrav Dusko

Dodajte komentar