Logo dizajn

Logo dizajn

Logo je neraskidivi deo vas. On mora biti prava mera prepoznavanja i ubedljivo merilo poverenja. Imajte to na umu.

Logo dizajn

Logo kao deo vizuelnog identiteta

Svi mi kao posmatrači i konzumenti svega i svačega sa raznih medija, primamo, pamtimo i zaboravljamo puno informacija. Neke kasnije prepoznajemo, neke ma,o teže, pa name se moraju više puta ponoviti, a neke nam se informacije moraju baš često ponavljati jer su skoro neprepoznatljive. Logo po meri stvari, treba da bude nekako svoj, ne preagresivan, ali dovoljno upadljiv i primetan.

Tehnički, put do logoa se odvija u više faza. Naša firma realizuje više predloga, do pet. Kada odaberete uži krug, oni se dalje modifikuju u skladu sa brendom i misijom i vizijom nastupa na tržištu.

Izdvojili smo neke naše uspešne reference za logo dizajn. Nadmao se da ćete prepoznati potrebu da budete jedinstveni, a da mi umemo da vas brendiramo na pravi način i u pogledu originalnog logoa.Logo dizajn 2

Ulaganje u vizuelni identitet

Ako imate kvalitetan proizvod ili uslugu neuporedivo je lakše brendirati vaš vizuelni identitet, čiji je logo neizostavni deo.

Logo dizajn 3

Kako nastaje dobar logo

Kao i u mnogim drugim oblastima, puno iskustva, znanja, ljubavi, posvećenosti mogu da izvajaju logo po vašoj meri.

Tagovi: logo dizajn  /  vizuelni identitet  /  izrada logoa  /  

   Prethodna tema: ← Reference
Naredna tema: Web dizajn blog →   

Komentara: 1
  • Komentar 1
    Daca

    Mislim da je dizajn loga od izrazite važnosti. Lično, prvo primećujem kako je neki dizajn odradjen,pa onda tek sve drugo. Sam dizajn web sajta i loga, dosta utiče da li će se korisnik odlučiti za korišćenje usluge ili ne.

Dodajte komentar