Internet marketing

Internet marketing

Internet marketing može da značajno poboljša Vaš imidž i do neverovatnih granica unapredi poslovanje. 

Kako?

Odgovor sledi.

Zamislite na trenutak da Internet kakav poznajemo ne postoji.

Zamislite da imate proizvod ili uslugu koju želite da plasirate na što većem tržištu, odnosno da upoznate vašu ciljnu populaciju sa vašim brendom.


Internet marketing uspeh
 

Redosled koraka je već prilično uhodan.

Reklama,
marketing, i opet u funkciji od budžeta plasiranje u medije za koje imate sredstva na raspolaganju.

I naravno, ovde surovo dolazi do izražaja ona narodna, veća riba guta manju ribu. Odnosno veće i jače firme koje imaju neuporedivo veće budžete za marketing bukvalno otimaju najveći deo kolača od onih malih, sitnih, koji bi nešto slično želeli ali, nemaju dovoljno sredstava.

Da li Internet pruža veću šansu u poslovanju manjim firmama?

Da. Internet daje neuporedivo veću šansu manjim igračima, firmama, pojedincima, da uspešnije nametnu svoj brend, prošite svoj biznis i ostvare neverovante poslovne rezultate.

Kako?

Lako. Ako donosite prave odluke, ako razumete kako Internet funkcioniše. Ako umete da prepoznate marketinške agencije koje imaju resurse na prate i realizuju Vaše ciljeve. Ali, pre svega toga, potrebno je da imate kvalitetan proizvod, odnosno uslugu

Koliko košta Internet marketing?

Jedno od najčešćih pitanja koje dobijamo vezano na temu Internet marketing, je upravo cena koštanja ove usluge. Ajmo ovako. Ako nemate budžet za Internet marketing, zaboravite i da ste bili na ovoj stranici.  Ako ste nešto i planirali da potrošite u ovu svrhu, treba da znate da je cena ovih usluga značajno manja nego cena oglašavanja u medijima poput TV i slično.

 

 

Internet marketing 2

Zašto je potreban Internet marketing?

Veoma jednostavno. Korisnici Interneta treba da vas lako pronađu i da se na adekvatan način upoznaju sa vašim brendom, uslugama, proizvodima. Konkurentan i dobro pozicioniran sajt je prava mera za to.

Davnih dana mi se javio drugar iz studentskih dana. Uz nezaobilaznu neobaveznu konverzaciju jednostavno se iznenadih kad shvatih njegov lajt motiv okretanja mog broja telefona. Iako tada nije znao da radi na računaru, iako nije surfovao Internetom, predložio mi je da napravimo neki sajtić, shvatih da zna i šta znači reč sajt, i da reklamiramo neki plac za prodaju putem tog sveprisutnog Interneta. I tako, mic po mic, reč po reč, dan po dan i njegova inicijativa je ugledala svetlost dana - negde sredinom 2007.godine. Sajt je napravljen i za kratko vreme prilično pozicioniran na našem Internet podneblju. Igrom slučaja, a sada je to prestižan Internet portal.

Pažljivi posetioc ovog sajta lako će spoznati o kom sajtu se radi, da pripomognemo u pitanju je portal za nekretnine SrbijaSpace. Naravoučenije, ili neku pouku ovog teksta prepustićemo vama. Kada jednom ozbiljno zagazite u internetske vode poželećete više od vašeg sajta.

Zašto da prepustite vaše poslovanje na Internetu firmi TeshaDesign?

 • Ume.
 • Ili zna.
 • Može.
 • I ima više nego konkurentne cene usluga.


Zato što postoje firme koje su su se dokazale, i koje se svakodnevno dokazuju u veoma konkurentnim oblastima na Internetu. Zato što je TeshaDesign firma koja dokazala da zna i imue. Koja već skoro deceniju i po pokazuje da ostvarenje snova malih firmi i pojedinaca nije nemoguće, Da ne morate da imte milionske budžete i da napravite brend na Internetu. Da ume da vas i vaš posao približi mnogima, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

TeshaDesign će vam omogućite sprovođenje i praćenje različitih marketinških Internet kampanja. Search Engine Marketing. Jednostavno ne eksperimentišite, koristite proverene servise, barem na početku - Google ADWords, Facebook, YouTube (ranije su bile i Yahoo & MSN Overture kampanje), Bing, što je za početak sasvim dovoljno i sasvim pristojno.

Iako ne postoji apsolutna saglasnost o efektima ovih kampanja procene iz raznih izvora su više nego ohrabrujuće - najmanje nekoliko puta efikasnije i efektivnije od klasičnih medija ili drugih Internet kampanja.


Internet marketing

Internet marketing je dostupan mnogima, a gde ste vi?

Sve veći broj ljudi i na našim prostorima koristi internet za zadovoljenje najrazličitijih interesovanja ili u svrhu poslovanja. Osnažite vaš korporativni identitet kroz profesionalni web projekat. Neka web dizajn sajta prati liniju vašeg imidža i doprinosi razvoju vašeg brenda. 
Ukažite poverenje onima koji znaju. Komunicirajte, razgovarajte, konsultujte se sa našim stručnjacima. Nijedan cilj neće biti predaleko ako se napravi pobednička strategija. 

Internet marketing 3

Website internet marketing

Želite da smanjite troškove a istovremeno povećate profit poslovanja? Možda je jedan od proverenih puteva upravo Internet marketing
 
Ukoliko nemate marketnšku agenciju koja će umeti da proezna vašu viziju, vaše želje i ciljeve, ili koja to jendostavno ne ume da uradi, pokušajte da shvatite da postoje firme na Intenretu koje umeju da realizuju ono što druge ne uspevaju.
Frime koje umeju da vas saslušaju i daju najbolje preglode kako bi vaš proizvod bio najmanje jednako konkurentan u virtuelnom svetu.
Firme koje imaju resurse, pametne i vredne radnike koji znaju svoj posao. 
Firme koje vaš uspeh doživljavaju kao sopstveni uspeh.
Kontaktirajte firmu TeshaDesign i pridružite se zajednici uspešnih na Internetu.
 
 


   Prethodna tema: ← Firme i Facebook
Naredna tema: Internet konsalting →   

Komentara: 2
 • Komentar 1
  Sasa

  Internet marketing je oslonjen na rast i razvoj telekomunikacija i informaticku tehnologiju. Ova vrsta marketinga obuhvata kako kreativni, tako i tehnički aspekt interneta, uključujući dizajn i reklame. Pored termina Internet marketing koriste se i termini e-marketing, onlajn marketing, sajber marketing, virtuelni marketing i interaktivni marketing. Svako od nas se može reklamirati putem imejl marketinga, banera, plaćenog internet oglašavanja, besplatnog internet oglašavanja i putem blogova. Jeftinijeg marketinga nema i zašto ga onda ne koristiti.

 • Komentar 2
  Milan

  Kao sto ste rekli,i nternet znacajno pruza sansu "malim igracima" da napreduju u poslu,i da bez prevelikih ulaganja dodju do njihove ciljne grupe ili publike. Sem reklamiranja i upoznavanja ciljne grupe sa vasom delatnoscu, bitna je i interakcija sa ljudima koji prate vas posao/rad.

Dodajte komentar