Internet marketing

Internet marketing

Internet marketing može da značajno poboljša Vaš imidž i do neverovatnih granica unapredi poslovanje.

Internet marketing 2

Zašto je potreban Internet marketing?

Veoma jednostavno. Korisnici Interneta treba da vas lako pronađu i da se na adekvatan način upoznaju sa vašim brendom, uslugama, proizvodima. Konkurentan i dobro pozicioniran sajt je prava mera za to.

Davnih dana mi se javio drugar iz studentskih dana. Uz nezaobilaznu neobaveznu konverzaciju jednostavno se iznenadih kad shvatih njegov lajt motiv okretanja mog broja telefona. Iako tada nije znao da radi na računaru, iako nije surfovao Internetom, predložio mi je da napravimo neki sajtić, shvatih da zna i šta znači reč sajt, i da reklamiramo neki plac za prodaju putem tog sveprisutnog Interneta. I tako, mic po mic, reč po reč, dan po dan i njegova inicijativa je ugledala svetlost dana - negde sredinom 2007.godine. Sajt je napravljen i za kratko vreme prilično pozicioniran na našem Internet podneblju. Igrom slučaja, a sada je to prestižan Internet portal.

Pažljivi posetioc ovog sajta lako će spoznati o kom sajtu se radi, da pripomognemo u pitanju je portal za nekretnien SrbijaSpace. Naravoučenije, ili neku pouku ovog teksta prepustićemo vama. Kada jednom ozbiljno zagazite u internetske vode poželećete više od vašeg sajta.

TeshaDesign će vam omogućite sprovođenje i praćenje različitih marketinških Internet kampanja. Search Engine Marketing. Jednostavno ne eksperimentišite, koristite proverene servise, barem na početku - Google ADWords, Facebook, YouTube (ranije su bile i Yahoo & MSN Overture kampanje), Bing, što je za početak sasvim dovoljno i sasvim pristojno. Iako ne postoji apsolutna saglasnost o efektima ovih kampanja procene iz raznih izvora su više nego ohrabrujuće - najmanje nekoliko puta efikasnije i efektivnije od klasičnih medija ili drugih Internet kampanja.


Internet marketing

Internet marketing

Sve veći broj ljudi i na našim prostorima koristi internet za zadovoljenje najrazličitijih interesovanja ili u svrhu poslovanja. Osnažite vaš korporativni identitet kroz profesionalni web projekat. Neka web dizajn sajta prati liniju vašeg imidža i doprinosi razvoju vašeg brenda.

Internet marketing 3

Website internet marketing

Želite da smanjite troškove a istovremeno povećate profit poslovanja. Možda je jedan od proverenih puteva upravo internet marketing. Kad kažeš internet tu negde ali i svuda oko vas je i Google. Neka i vaš sajt oseti prednosti korišćenja servisa kao što su Google AdWords, Google Analytics.


   Prethodna tema: ← Firme i Facebook
Naredna tema: Internet konsalting →   

komentara: 1
  • Komentari
    Sasa
    16/Oct/2015 11:21:30

    Internet marketing je oslonjen na rast i razvoj telekomunikacija i informaticku tehnologiju. Ova vrsta marketinga obuhvata kako kreativni, tako i tehnički aspekt interneta, uključujući dizajn i reklame. Pored termina Internet marketing koriste se i termini e-marketing, onlajn marketing, sajber marketing, virtuelni marketing i interaktivni marketing. Svako od nas se može reklamirati putem imejl marketinga, banera, plaćenog internet oglašavanja, besplatnog internet oglašavanja i putem blogova. Jeftinijeg marketinga nema i zašto ga onda ne koristiti.

Dodajte komentar